NEDELJNI HOROSKOP 02.04.-08.04.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Ukoliko izlazite, provod je zagarantovan. Ostavljate utisak gde god da se pojavite.  Kraći i pomalo površni kontakti s osobama suprotnog pola lako mogu da se rasplamsaju u avanturu.

Posao- Ozbiljnost situacije čini da se razumno ponašate. Teško se borite sa problemima, ali ćete se sa njima ipak izboriti. Pozitivna rešenja očekuju vas ma koliko da vam se trenutno čini da ste u ponoru.  

Zdravlje- Čuvajte nervni sistem.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav– Od partnera očekujete nežnosti, ali i da vam bude na usluzi.  Sposobni ste da motivišete voljenu osobu za ostvarivanje nekih zajedničkih planova i ciljeva, tako što ćete joj pružati pažnju, podršku i oslonac.

Posao- Raspolažete sa dovoljno energije i trudite se da podignete raspoloženje vašim saradnicima, koji su prilično pasivni. Duži put u inostranstvo povezan sa vašim poslom jeste ono što vam uskoro sigurno sleduje.

Zdravlje- Manji problemi u predelu grudnog koša.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Partner je vrlo energičan i nameće vam svoju volju. Vi se mnogo ne opirete njegovom uticaju jer znate da vas voli. Svojim neobaveznim stilom komunikacije uspećete da popravite neke poljuljane odnose u porodici.

Posao- Uobičajene poslovne aktivnosti zahtevaju pristojnu distancu u odnosu na kolege jer su moguća ogovaranja i neprijatnosti za koje vi niste odgovorni. Materijalna situacija je promenljiva i zahteva dodatno angažovanje.

Zdravlje-Dobro.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Odnos s voljenom osobom je nezadovoljavajući. Morate biti pažljivi i strpljivi, inače ćete se stalno svađati. Okupite oko sebe ljude koje volite, bilo da se radi o partneru, prijateljima ili rođacima. Prijaće Vam.

Posao- Mnogi se vrlo povoljno izražavaju o vašem radu i trude se da vam daju na znanje da na njih možete u svakom pogledu da se oslonite. Pazite šta mislite, govorite i radite.

Zdravlje- Morate se više kretati.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Pred vama su lepi dani puni sloge i nežnosti, uz povremene faze ljubomore. Vaša pažnja je ovih dana izuzetno okrenuta ka partneru za koga ste, inače, veoma vezani. Imate povoljnu priliku da sagledate taj odnos u celini.

Posao- Sredinom nedelje je moguć veći dobitak. Pojedini Lavovi mogu dobiti poziv od  suda. Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice nego sto zaslužujete.

Zdravlje- Stabilno.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Slobodne Device očekuje neki sudbinski preokret, propustićete ga ako Vas obuzmu melanholična raspoloženja. Jedna izazovna situacija Vas može uvući u vezu sa osobom koja Vam je duže vreme prijatelj.

Posao- Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban Vam je nečiji savet, ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Vi ste osoba na koju se može računati da će obaviti posao. Novac dolazi preko mlađe osobe suprotnog pola.

Zdravlje- U poboljšanju.                                                      .     

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Nude vam se i uzbudljive ljubavne dogodovštine. Na vama je da li ćete ih prihvatiti. Partner vam donosi poklon i po ko zna koji put vas ubeđuje u ispravnost svojih postupaka. Iznenadite i vi njega.

Posao- Imaćete uspešne kontakte sa strancima, posebno značajna može biti jedna žena koju možete sresti početkom nedelje. Ne potcenjujte svoje protivnike i ne računajte na ma čiju bezuslovnu lojalnost.

Zdravlje- U kondiciji ste.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Vaš stalni partner ima neke svoje poglede i obaveze koji se ne uklapaju u vaše želje i mogućnosti. Pokušajte da se izborite sa manama kao što su posesivnost i ljubomora.

Posao- Zahvaljujući novim idejama, nude vam se napredak i unapređenje. Potrudite se da razrešite sve nejasnoće u novom poslu. Iskoristite splet dobrih okolnosti, intuicija će vam pomoći da izbegnete rizik.

Zdravlje-Pijte što više tečnosti.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Ne zanemarujte partnera. Moguće su nesuglasice. Samo smirenošću i strpljivošću možete prevazići eventualne svađe. Radujete se putovanju. Imate razlog, promena sredine će dobro doći i vama i voljenoj osobi.

Posao- Očekuju vas dobre vesti na poslu, a i finansijsko stanje se malo popravlja. U radu vas mogu ometati nepredviđene administrativne teškoće, kao i vaša sklonost da radite sve na svoju ruku, ne slušajući savete.

Zdravlje-U dobroj ste kondiciji.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Neočekivani događaji mogli bi uneti malo tenzije u vaš život. Savetuje se fleksibilniji odnos prema partneru i ukućanima, jer ih neprestano opterećujete svojim pritiscima. Ne budite tvrdoglavi.

Posao- Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Jedna osoba nudi vam svoje usluge. Poslovne teškoće iziskuju ozbiljan pristup, pa dajte sebi vremena da ih rešite na pravi način.

Zdravlje- Obratite pažnju na zdravlje.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego sto je moguće. Prihvatite ono sto dobijate . Veoma ste bliski s voljenom osobom i to vam može pomoći da prebrodite stanje nestabilnosti u kome se nalazite poslednjih dana.

Posao- Imaćete dosta sreće prilikom novčanih transakcija i ostvarićete lepu zaradu. Vaša ambicioznost u kombinaciji s vašom snagom, plus rad, čine vas i konačnim pobednikom.

Zdravlje- Bez problema.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Možete se nekontrolisano vezati za novu simpatiju i po ko zna koji put zadati problem sebi i bližoj okolini. Ako ste u braku, želite slobodu, a ako niste, vi bi da uđete u brak. Tako je sa Neptunovim podanicima!

Posao- Ponovo vas muče finansijski problemi. Iako ste potpuno okrenuti poslu, izgleda da vam se finansijsko stanje neće popraviti nešto naročito, ili sve što dobijete odmah potrošite. Zato ste loše raspoloženi i na momente čak i agresivni.

Zdravlje- Prekontrolišite pluća.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.