NEDELJNI HOROSKOP 08.04-15.04.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav-   Javlja se želja da se osamite i na miru pretresete probleme koje imate u komunikaciji sa partnerom. Pažljivo posmatrajte šta se dešava u vašoj okolini. U dobrom društvu sve što je lepo i dobro, postaje još bolje.

Posao- Opšta poslovna situacija je takva da od vas zahteva strpljenje, a vi ga uglavnom nemate. Volite kada se sve može rešiti odmah, bez čekanja, pa u vama odlaganje stvara nervozu.

Zdravlje- Dobro.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Ono zbog čega ste zabrinuti jeste totalno razočaranje u nekog kome ste verovali, u koga ste polagali mnoge svoje nade. Tajni ljubavni susret znatno bi vas oraspoložio i okrenuo misli i namere na drugu stranu.

Posao– Nalazite se u kreativnoj fazi i podstaknuti ste na nova poslovna rešenja. Šef, nadredjeni ili osoba u koju ste do sada imali poverenja, ne slaže se sa vašim ciljevima i planovima i najverovatnije će vam se otvoreno suprostaviti.

Zdravlje- Problem sa grlom.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Ponekad delujete suviše zahtevno i neumoljivo. Partner nema dovoljno volje da odgovori na sve vaše zahteve. Okupirani dobrim poslovnim događajima i uspešnim dogovorima, zaboravili ste da postoji draga osoba, ukućani i dom.

Posao- Svi koji se konstantno mešaju u vaše poslove počeli su da vam idu na živce. Smatrate da ste dovoljno pametni i dorasli situaciji, tako da vam ne treba niko sa strane. Budite oprezni kad je novac u pitanju.

Zdravlje- Oslobodite se stresa.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Ponekad vam je potrebno samo malo emotivnog zanosa, da usrećite voljenu osobu i svet oko sebe. Očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Pratiće vas dilema, da li želite da zadovoljite svoje strasti ili emocije.

Posao- U svom ste elementu. Bavite se onim što volite, a imate vremena i za lenčarenje. Saradnici poštuju vaš uspeh, a naročito uvažavaju vaše kreativne ideje i dobro raspoloženje. Iskoristite to.

Zdravlje-Razmislite o pravilnijoj ishrani.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Sa dragom osobom ste uspostavili dobre i usklađene odnose, baš onako kako vama odgovara. Ukoliko izađete u kafić ili bilo gde, lako vam se može desiti nestvarno romantičan susret kojem se niste nadali.

Posao- Poslovna situacija je obavijena velom nekih nejasnih okolnosti u kojima se vi baš ne snalazite najbolje. Izbegavajte stresne situacije. Imate sjajnu priliku da konačno popravite svoje finansijsko stanje.

Zdravlje- Obogatite ishranu vitaminima.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav-Ukoliko vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti dosta energije kako biste balansirali na dve strane. Ipak, pre ili kasnije nekom morate dokazati koliko vam je stalo do zajedničke sreće.

Posao- U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to ne znači da se do poslovno-finansijskog uspeha stiže na lak ili jednostavan način. Vrednoća vam pomaže da prevaziđete sve probleme i da se osećate koliko-toliko normalno.

Zdravlje- Super.                                                     .     

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Emotivno ste još uvek nezadovoljni. Partner vam je u nekom čudnom raspoloženju, što se prenosi i na vas. Naći ćete se razapeti između dve bliske osobe, ne znajući kojoj da se priklonite.

Posao- Jedno obećanje od osobe koja vam je značajna za vaš dalji ugled u društvu, deluje vam nerealno ili nejasno. Sve okolnosti vam nisu poznate, pa ste skloni da budete sumnjičavi.

Zdravlje- Prilično dobro.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Atmosfera u domu je pomalo nejasna i napeta. Neke okolnosti će se menjati. Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled. Morate pokazati više tolerancije kad je partner u pitanju.

Posao– Sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, predstavlja vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente. Imate povoljnu priliku za odlazak u inostranstvo. Iskoristite tu šansu.

Zdravlje- Posetite zubara.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Ne bi trebalo da propustite šanse koje vam se pružaju u ljubavi, posebno ako se radi o vodenom ili vatrenom znaku. Partner će vas iznenaditi vrednim poklonom. Uzvratite nekim lepim gestom.

Posao- Prilike na poslu nisu sasvim jasne. Nikome nemojte verovati. I sami budite zatvoreni, ćutljivi i lukavi, jer se to traži ukoliko želite da izbegnete paukovu mrežu.

Zdravlje- Promenljivo.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke u vezi sa partnerom, ali, s druge strane, prikrivate nesigurnost i ljubomoru. I partner želi da vam bude veran jer mu značite više nego što pretpostavljate.

Posao- Moguć je neočekivani uspeh u poslu, naročito ako zahteva studioznost, inspiraciju, neki poseban talenat, ili sposobnost da komunicirate sa velikim brojem ljudi. Moguć  manji dobitak.

Zdravlje-Odlično.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Pošto ste umislili da ste nezadovoljni svojim emotivnim životom, maštaćete kako da prevarite partnera. To, na sreću, najverovatnije nećete učiniti, jer ste osoba koja drži do moralnih vrednosti.

Posao- Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji koju primenjujete očekuju vas pozitivni rezulatati i satisfakcija. Vaše finansijsko stanje danas se konačno popravlja. Sreća vam dolazi kroz pomoć prijatelja.

Zdravlje- Problemi sa koncentracijom.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Vaš znak bi mogao da bude jedan od najsrećnijih u ljubavi, posebno ako ste po prirodi sentimentalniji nego tipične Ribe, ako ste žensko, a dopada vam se kolega,  ili osoba prisutna u javnosti.

Posao- Period je povoljan za one koji se bave pravima, filozofijom ili proučavaju strane jezike. U ovim oblastima postići ćete uz minimum napora maksimalne rezultate.

Zdravlje-Dobro.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.