NEDELJNI HOROSKOP 12.03.-18.03.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Pozicija planeta nagoveštava donošenje ishitrenih odluka, ali vas hoće sreća. Iscpljuju vas rasprave u porodici. Kada je vaš partner u pitanju, samo ste prividno tolerantni, u stvari ste vrlo posesivni.

Posao- Razmišljate kako da poboljšate i unapredite poslovnu saradnju. Svesni ste da sami ne možete i da vam saradnici puno znače. Miran i staložen stav biće vaši najbolji saveznici.

Zdravlje- U kondiciji ste.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Trudite se da stabilizujete stanje u porodičnom krugu. Najbolje bi bilo da razmislite i odmorite se pre nego što krenete u konkretnu akciju. Blizina voljene osobe će vam veoma mnogo značiti u predstojećem periodu.

Posao- Osećate da vam je nestalo inspiracije, možda bi trebali pronaći nova interesovanja. Posao ste pomalo zapostavili i sada je prilika da nadoknadite propušteno. Ukoliko zasučete rukave sve će brzo biti u najboljem redu.

Zdravlje-Dobro.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Prijatno ste raspoloženi i s partnerom imate savršen odnos.  Dovoljno je da znate da je vaš izbor pravi, poželećete da svoju porodicu uvećate za još jednog člana. Stariji pripadnici idu na zanimljiv put koji ima veze sa posetom rodbini koja živi  u inostranstvu.

Posao- Ukazuje se povoljna šansa za trgovinu sa nekretninama, proverite sve papire. Blago poboljšanje finansijske situacije. Svaka vrsta igara na sreću vam je naklonjena. Neobičan poziv.

Zdravlje- Izbegavajte ishranu bogatu masnoćama.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Partner bi mogao otkriti  vaše trikove i mahinacije, neće želeti čak ni da  vas sasluša jer takvo ponašanje ne želi da toleriše. Nemojte mu dozvoliti   preteranu dozu samovolje ili da zanemari zajednički dogovor koji imate.

Posao- Imate mnogo poslovnih ideja, ali kao da niste dovoljno istrajni u onome što radite ili  vam nedostaje nečija pomoć ili razumevanje da biste postigli ono što želite.

Zdravlje- Imunitet vam je znatno oslabljen.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Očekujete više od onog što partner može ili želi da vam pruži.

Postoji mogućnost tajne avanture negde na kraćem putu ili sa osobom sa kojom će vas upoznati bliski rođak. Budite pažljivi sa decom i brižni prema roditeljima.

Posao– Mimo svoje volje upali ste u poslovni rizik. Pojedini Lavovi mogu dobiti unapređenje, ali vas ovo neće preterano obradovati zbog situacije u kojoj se ovo može više smatrati teretom nego nagradom.

Zdravlje- Razmislite o dijeti.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav– U ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija vam tretman koji dobijate od voljene osobe. Sa decom nemojte biti strogi, neformalni razgovor ili zajednički izlazak bi vas mogao približiti.

Posao- Boravak u kriznom stanju vas je toliko iscrpeo da ste na ivici nerava, trgnite se i požurite da iskoristite povoljne planetarne uticaje. Ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje među saradnicima. Budite uporni.

Zdravlje– Potrebno vam  je  više  sna.                                                      .     

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav– Osećate dozu antipatije prema klasičnom  porodičnom životu, ne volite mnogo da boravite kod kuće i uvek tražite izgovor da negde odete. Međusobne razlike sa partnerom nateraće vas da razmislite o svrsi postojeće veze.

Posao– Poslovni sastanci i razgovori biće fokus ove nedelje. Ne shvatate zašto se okolina ponaša prema vama neprijateljski, moguće zato što po svaku cenu želite da sprovedete neke svoje  ideje koje malo ko želi da prihvati .

Zdravlje-Posetite zubara.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Veza sa ukućanima će biti dobra ako im unapred predočite šta od njih očekujete. Usamljenim Škorpijama će se ukazati iznenadna ljubavna prilika. Nije isključeno da se dobra prilika ukaže i onima koji se nalaze u stabilnoj vezi.

Posao-Mnogo toga interesantnog se dešava na vašem poslu. Sve se nekako okreće u vašu korist. Vraćate se nekim nezavršenim poslovima i odnosima. Potrebno je da ozakonite i ozvaničite tekuće stvari.

Zdravlje- Problem sa cirkulacijom.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Naklonost jedne Vage brzo može prerasti u nešto mnogo ozbiljnije. U vama se smenjuju želja za nežnošću i ljubavlju i potpuna malodušnost. Dame bi čak mogle imati neprijatnosti zbog loše procene.

Posao- Unosite određene izmene i popravljate odnose sa kolegama. Jednom od njih činite krupnu uslugu jer ste uvideli da se loše snalazi u datoj situaciji. U pojedinim slučajevima moguća je i stagnacija ili sukob sa pretpostavljenim.

Zdravlje-Reumatske tegobe.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Tempo koji ste nametnuli postaje zamoran drugoj strani, partner se može uplašiti odgovornosti i obaveza. Manji i nevažni problemi mogu se produbiti jer niste spremni da prihvatite bilo kakav savet ili kompromis.

Posao– Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu.Vi ste disciplinovani i odgovorni, ali okolina vam nameće nove obaveze. Čuvajte se krađe ili gubitka. Važna dokumenta potpisujte samo uz prisustvo advokata.

Zdravlje- Moguća prehlada.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Pokušajte da bez potrebe ne napadate okolinu. Niko nije kriv za to što vam se dogadja, kriva je vaša loša pocena. Planirani put ćete nakratko otkazati. Slobodni  bi mogli doživeti fatalno poznanstvo na kraćem putu.

Posao- Osećate se poslovno uspešnom osobom. Situacija na polju finansija  vam se blago poboljšava, što je dovoljno da sa više optimizma gledate na stvari. Vidljive rezultate postižete jer funkcionišete s pojačanom dozom energije.

Zdravlje- Bez promena.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Voljena osoba ignoriše vaše ideje i pokušava da vas navede na svoje planove. Ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. Mogućnost da uđete u avanturu veća je nego inače.

Posao- Ne uspevate da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Ne možete da se opustite, jer razmišljate o novim poslovima. Izgleda da vas neko ceni daleko više nego vi sami sebe, i da polaže nade i ulaže u vas.

Zdravlje- Dobro.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.