NEDELJNI HOROSKOP 22.04-29.04.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- U odnosu sa partnerom, čini vam se da ste na sebe  preuzeli previše  odgovornosti za zajedničke planove. Već neko  vreme situacija u odnosima ne funkcioniše, ne bežite od razgovora. Pokažite osećanja i stišajte ljubomoru.

Posao- Sektor vaše karijere i ugleda je posebno naglašen zato možete očekivati izvesne promene. Izbegavajte na svaki način angažovanje oko više poslova, dogovore definišite pisanim dokumentom. Manji dobitak.

Zdravlje– Potreban vam je mir.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos. Odnos sa partnerom pun je očekivanja i planova, za koje još nije vreme. Budite strpljivi. Sreća vam se osmehuje.

Posao– Čućete neke dobre ideje koje će doprineti uspešnosti posla koji obavljate. Sve bitnije transakcije, posebno nekretninama, odložite. Finansije zahtevaju oprez.

Zdravlje- Prekontrolišite holesterol.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav–  Ukoliko vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Ostanite dosledni i stabilni u svojim stavovima, jer se ne možete odreći sebe.

Posao–Ne upuštajte se u beskorisne rasprave koje vam samo mogu oduzeti dragoceno vreme. Bilo bi poželjno da obnovite neke kontakte sa osobama koje su vam se pokazale kao dobri prijatelji, a na koje ste u međuvremenu zaboravili.

Zdravlje- Izbegavajte stresne situacije.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Nezadovoljni ste odnosima u porodici. Svesni ste da je krajnje vreme da se stvari postave na svoje mesto. Razgovarajte sa partnerom. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre no što povredite osećanja bliskih osoba.

Posao- Imate snažnu potrebu da promenite trenutno stanje stvari. Odredili ste jasne ciljeve, sada ste na pragu njihovog ostvarenja. Imate priliku da iskoristite pomoć srećnih okolnosti ili vrlo uticajne osobe.

Zdravlje- Osetljivost kostiju, posebno nogu.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav— Situacija u porodici vas brine više nego što bi trebalo. Ipak, na planu ljubavi stvari se normalizuju. Povedite računa o svojoj deci, možda imaju određen problem, pa bi im vaša pomoć dobro došla.

Posao-– Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime.

Trebalo bi da se drugačije postavite u situaciji u kojoj vaši argumenti gotovo da nemaju nikakvog efekta.

Zdravlje– Moguće su pojačane hronične tegobe.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav– Osoba vezana za inostranstvo ili za neku obrazovnu ustanovu će vam   privući pažnju. Nemate razloga da se požalite na bilo kom planu, razloga za ljubomoru takođe nemate. Poželećete uvećanje porodice.

Posao- Pokušavate da sklopite finansijsku konstrukciju za naredni period ali osećate da je situacija neizvesna. Bićete u situaciji da potpiše neki document ili ugovor, mada nećete biti potpuno zadovoljni onim što piše u njemu.

Zdravlje- Nepravilna ishrana.                                                 .     

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Slobodne Vage su rastrzane između dve podjednako bitne osobe, energije nemate pa se osećate nezadovoljni i nespremni.  Veoma ste umorni od svih događaja koji su vam se desili u poslednje vreme. Trebali bi da popravite odnose s partnerom.

Posao- Da biste uspeli u onome do čega vam je stalo, moraćete da igrate dvostruku igru.  Ne osećate snagu i optimizam , ne prija vam promena posla. Ne brinite, prilagodićete se.

Zdravlje--Zdravlje je uglavnom stabilno.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Slobodnim Škorpijama se dopada osoba za koju još uvek procenjujete da nije pravi trenutak da joj priđete, pa odlažete akciju. Susret sa zanimljivim  Blizancem, možda donese nešto više nego što slutite u ovom momentu.

Posao– Uspećete da postignete predviđene kriterijume za dobijanje nekog posla, izvesno je u pojedinim slučajevima i poboljšanje statusa . U izgledu su lepe okolnosti za zaradu i sređivanje jedne komplikovane poslovne situacije.

Zdravlje- Imunitet vam je oslabio pa je moguća prehlada.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Naglašena senzitivnost čini vas neodoljivim za suprotni pol. Druženje sa starijim bratom ili prijateljem moglo bi vam doneti novo poznanstvo sa slavnom ili široj javnosti poznatom osobom.

Posao- Vaša finansijska situacija ima dobre izglede za oporavak.  Orijentisani ste prema velikim idejama, ali sa realnim mogućnostima za uspeh. Mogući su dobici ukoliko se bavite umetnošću, posebno ako se bavite muzikom.

Zdravlje- Pesimizam loše utiče na vaš život.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Svi oko vas primećuju da se nešto događa, a vi se samo smeškate, ne želite da pričate o svojim osećanjima. Vaš partner pravi velike planove, a na vama je da ga podržite, jer ma šta da kažete neće imati nikakvog efekta.

Posao– Imate mnogo nerešenih problema, ali pokušavate da ih rešite na sebi svojstven način. Unapred se pripremite za nesporazume sa pretpostavljenima i pomno pazite na svoj ugled. Podrška uticajnih prijatelja.

Zdravlje– Zdravlje bez većih promena.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Funkcionišete sa lakoćom. Iskoristite ovo stanje da se ponovo zbližite sa partnerom. Harmonija se može sasvim lako dosegnuti ako budete spremni na kompromise, problem može biti samo barijera koju ste sami sebi nametnuli.

Posao- Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima. Nailazite na dobar prijem, mogla bi vam se otvoriti perspektive koje nadmašuju vaša očekivanja.

Zdravlje–Odmorite se.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Vaša šarmantna priroda dolazi do izražaja. Mogućnost da uđete u avanturu veća je nego inače. Neprijatnost je moguća  jer je partner odlučan u nameri da vam dokaže da zna gde i kada se krećete.

Posao– Situacija na polju finansija vam se blago poboljšava, što je dovoljno da sa više optimizma gledate na stvari. Pred vama su povoljni poslovni i finansijski preokreti, završićete nešto što već dugo odlažate.

Zdravlje- Reuma.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.