NEDELJNI HOROSKOP 30.04-06.05.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Iz nekog nejasnog razloga niste dobro raspoloženi. Ponašajte se prirodno i oborićete s nogu jednu Ribu koja jedva čeka da vam privuče pažnju. Ne dozvolite da okolina utiče na vaš izbor.

Posao- Neprijatnosti u vezi sa vašim poslovnim obavezama mogli biste da izbegnete ako biste bili spremniji da sarađujete sa onima koji su vam se uvek nalazili pri ruci. Čuvajte se obmana i zloupotreba, obratite pažnju na sve sitnice.

Zdravlje-Odlično.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Danas vas očekuje dobra zabava bilo da se radi o večernjem izlasku ili dnevnim aktivnostima koje vas zabavljaju. Ako ste u duploj vezi, nemojte se iznenaditi ako vam stigne zahtev o bezuslovnom opredeljivanju.

Posao- Spremni ste na rizik, to nije daleko od vaših životnih principa, dajete sve samo u situaciji u kojoj to isto očekujete zauzvrat. Imate mnogo nerešenih problema, ali pokušavate da ih rešite na sebi svojstven način.

Zdravlje- Mogući su problemi sa disajnim organima.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav – Pomirenje je možda ono o čemu bi trebalo razmisliti, posebno ako ste nedavno prekinuli vezu ili je u njoj još prisutan ozbiljan sukob. Malo više ćete forsirati vašu Blizanačku prirodu, a partneru to neće prijati.

Posao- Koristan je period i za pregovore, traženje povišice i rešenje papiroloških problema. Veoma ste ambiciozni i to vam troši puno energije. Važno je da napravite dobar izbor saradnika i da u novi posao uložite svo svoje znanje.

Zdravlje- Razdražljivost.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Ono što je drago vašem srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Trošite se emotivno, a ta osoba to ne zaslužuje. Izgleda da partneru prija vaša senzualnost, jer će vam se odnos  bitno poboljšati.

Posao- Dinamičan društveni život biće odlična baza za ostvarenje plana, koji vam se sada čini jako primamljivim i mogućim rešenjem jedne komplikovane poslovne situacije. Moguć manji dobitak.

Zdravlje- Zamor i bezvoljnost.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav-  Emotivni plan vam je povoljan ali su moguće rasprave sa partnerom. Nova ljubav je na vidiku. Potrudite se da delujete šarmantno i zavodljivo u svakom pogledu. Za pojedine parove ovo je period koji nagoveštava prinovu.

Posao- Na poslu je vrlo nestabilna klima, zato nastojte da ne ulazite u konflikt sa kolegama. U velikom ste iskušenju da novac uložite u neizvestan posao. Vodolija vam pomaže da rešite dilemu.

Zdravlje- Provedite više vremena na vazduhu.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Ljubavni život vam je nestabilan, ali možda je ovoga puta odgovornost za to na vama. Potrebno je da negujete ljubaznost i ne zatvarate se u svoj svet. Dugujete to ukućanima.

Posao- Niste neko ko sedi skrštenih ruku i žali se. Aktivno se borite i dobijate zasluženo priznanje. Ponekad precenjujete lične mogućnosti, ali okolina ima dovoljno razumevanja za vaše poslovne ideje i energičnost.

Zdravlje- Vaša koncentracija nije sjajna.                                                .     

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Umete da šarmirate suprotni pol. Vaša ljubaznost prija, a oko vas je uvek puno zainteresovanih osoba. Neko u vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira vas na prijatne uspomene.

 Posao- Nalazite se pred određenom dilemom i niste u stanju da sami donesete pravu odluku. Imate nekoliko prilika za proširenje odnosa sa strancima, samo bi trebalo da budete daleko odlučniji. Potražite savet od  Bika.

Zdravlje- Izbegavajte gazirana pića.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Iako na prvi pogled delujete smireno, osećate jaku unutrašnju tenziju. Smeta vam partnerova bezrazložna ljubomora. Planirajte susret sa osobom koja vas inspiriše na dobro raspoloženje. Rak vas šarmira.

Posao- Osećate nagli priliv energije i čini vam se da možete da se upustite u koštac sa svakim problemom. Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih ilustruje klasičan primer samoljublja.

Zdravlje- U dobroj ste kondiciji.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Prijateljski ste raspoloženi prema svima, pa i prema voljenoj osobi. Slobodno budite idealista, osoba koja vam se dopada potpisaće predaju pred vašim upornim udvaranjem. Budite iskreni do kraja.

Posao- Morate da napustite pasivnu ulogu posmatrača u vašim poslovnim odnosima i da uzmete konce u svoje ruke. Ne krijete da imate velika očekivanja i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima.

Zdravlje- Prehlada.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Odnos s partnerom vas  može potpuno izbaciti iz takta.  Moguća je svađa, pa i neki vid razdvajanja. Unesite neke promene u život. Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom.

Posao- Ako niste vešti u nelegalnim i špekulativnim aktivnostima, budite veoma oprezni. Ne obavljajte ništa na brzinu, štedite nerve i snagu. Finansijski dobitak vam je više nego izvestan. Zadovoljstvo kroz prijatelje.

Zdravlje- Super.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Na ljubavnom planu ćete biti zadovoljni, jer konačno opet imate tako potrebno osećanje slobode koje vas uvek motiviše da date sve od sebe. Ako vam se dopada osoba koja nije slobodna, prilično rizikujete.

Posao- Mogući su problemi finansijske prirode, platite svoje obaveze na vreme, a potraživanja, ako je moguće, naplatite unapred. Nije povoljan momenat za potpisivanje ugovora i donošenje važnih odluka, stoga sačekajte još neko vreme.

Zdravlje- U stresu ste zbog prevelikih ambicija.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Nemate razloga da se požalite na bilo kom planu, razloga za ljubomoru takođe nemate. Ako ste u vezi, ovo je period u kojem ćete lako komunicirati sa partnerom što će biti dobar preduslov za  ponovno osećanje ispunjenosti i sreće.

Posao- Ambiciozni ste, ne baš najpraktičniji, zapravo jedina opasnost je nerealna procena situacije. Budite umereni.  Pojedini od vas bi, gotovo čudom, mogli rešiti poslovne neprilike koje vas muče već duže vreme.

Zdravlje- Loša cirkulacija.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.